Projekt Køkken, Bad og Energi.

Da størstedelen af Afdeling Syd´s køkkener og alle rækkehuse og hovedstihusenes badeværelser, trænger til renovering/udskiftning, har der siden 2017 været arbejdet på et projekt for dette.
Samtidig er det pålagt afdelingen at sørge for energimåling, det vil sige måling af varme- og vandforbrug i de enkelte boliger.
For at det kan udføres, skal der foretages en del renoveringer/udskiftninger på energisiden, blandt andet nye varmecentraler, nye varme- og vandrør, nyt varmeanlæg med nye radiatorer.

Derfor er der nu udarbejdet et samlet projekt for både Køkken, Bad og Energi. Projektet er udarbejdet i samarbejde med KAB´s bygge- og energiafdeling samt DOMUS arkitekter og DANAKON ingeniører.

Hele projektet vil blive præsenteret på det ekstraordinære afdelingsmøde, som afholdes den 23. april 2019 i Aulaen, Avedøre Bibliotek.

 

Hvad skal der så ske

For at kunne orientere dig som beboer bedst muligt, er der udarbejdet en TEMAAVIS som viser plantegninger over udvalgte boligtyper, og fortæller om processen, altså, hvad der skal ske i de enkelte boliger. 

TEMAAVISEN, bliver omdelt den 9. april 2019, og beskriver det økonomiske og tidsmæssige perspektiv.

Ikke alle boligtyper er aftegnet i TEMAAVISEN, men du kan finde beskrivelse af arbejdsprocessen samt billeder og plantegninger over hvordan din bolig kommer til at se ud, lige her på hjemmesiden.

Se TEMAAVISEN.

 

Find din adresse i boligtype oversigten herunder, se hvad typenummer din bolig har, og tryk derefter på boligtype som begynder med ... i nedenstående og find dit nummer.


Find din adresse og Typenummer her:
boligtype oversigt


Se arbejdsproces, billeder og plantegninger her:

Boligtype som begynder med E

Boligtype som begynder med R

Boligtype som begynder med SMed venlig hilsen
Afdelingsbestyrelsen